Saturday, July 2, 2022


FOTBAL Play-Off Liga IV/ Meciul Sportul Onești-Viitorul Curița/CSS Onești a fost amânat din cauza accidentărilor

Chiar și cu un meci mai puțin disputat, Sportul Onești conduce detașat în clasamentul play-off-ului Ligii a IV-a.  Meciul celor…

PublicatCurierul , in Actualitate Sport , at mai 19, 2022

Chiar și cu un meci mai puțin disputat, Sportul Onești conduce detașat în clasamentul play-off-ului Ligii a IV-a. 

Meciul celor două echipe oneștene, Sportul Onești – Viitorul Curița/CSS Onești, programat miercuri, 18 mai, nu s-a mai disputat din cauza problemelor medicale ale celor de la Viitorul. După cum ne-au declarat oficialii Asociației Județene de Fotbal (AJF) Bacău, echipa AFCS Viitorul Curița/CSS Onești nu a putut să se prezinte la meci din cauza accidentărilor.

Sâmbătă, 21 mai, Viitorul/CSS are programat un nou meci în play off-ul campionatului județean. Conform oficialilor AJF Bacau, urmeaza să se stabilească vineri, 20 mai, dacă echipa Viitorul/CSS va putea să dispute partida cu Unirea Bacău.

În etapa a a doua, de miercuri, CS Siretu Săucești s-a impus cu un scor categoric, 5-1, în fața celor de la Unirea Bacău și a urcat pe locul doi în clasament.

Sâmbătă, 21 mai, ora 17.00, se desfășoară etapa a treia, când  sunt programate meciurile Sportul Onești-Siretu Săucești (teren CSM Onești) și Viitorul Curița/CSS Onești – Unirea Bacău (teren Energia).

Clasamentul la zi:

# Echipa M P
1 AS SPORTUL ONESTI 1 47p
2 CS Siretu Săucești 2 39p
3 AFCS Viitorul Curița/CSS Onești 1 37p
4 AFC Unirea Bacău 2 36p