Saturday, July 2, 2022


Primarul Laurențiu Neghină anunță o nouă ediție a Marșului Absolvenților

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ONEŞTI şi CONSILIUL LOCAL ONEŞTI organizează o nouă ediție a Marșului Absolvenților, o manifestare a bucuriei, dar şi…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at mai 19, 2022

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ONEŞTI şi CONSILIUL LOCAL ONEŞTI organizează o nouă ediție a Marșului Absolvenților, o manifestare a bucuriei, dar şi o formă de recunoştinţă faţă de efortul depus de cadrele didactice, elevi şi părinţi deopotrivă. Anunțul a fost făcut de primarul Laurențiu Neghină pe pagina sa de socializare.
Evenimentul așteptat cu nerăbdare atât de absolvenții din Onești ai promotiei 2022 cât și de părinți și profesori, va avea loc miercuri, 25 mai.

Anul acesta punctul de întâlnire al absolvenților va fi Platoul Primăriei municipiului Onești, ora de începere fiind 12.00. Dupa ce absolvenții de la colegiile oneștene vor străbate străzile municipiului, pe Platoul din fata Primăriei se va desfășura ceremonia de premiere, primarul Laurențiu Neghină urmând a recompensa șefii de promoție cu diplome, plachete și premii în bani.

De asemenea, pentru ca evenimentul să completeze pe deplin bucuria acestor tineri, municipalitatea oneșteană le-a pregătit elevilor și un spectacol de excepție, avându-l ca invitat special pe Mario Fresh.
Felicitări şi succes pe mai departe tuturor absolvenţilor!