Monday, July 15, 2024


Rezultat de excepţie a echipei de fotbal U-19 a Clubului Sportiv Şcolar ONEŞTI

La începutul anului competiţional 2021 -2022, catedra de fotbal a CSŞ ONEŞTI alcătuită din prof. Rădulescu Florin, prof. Stanciu Sorin,…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at iunie 13, 2022

La începutul anului competiţional 2021 -2022, catedra de fotbal a CSŞ ONEŞTI alcătuită din prof. Rădulescu Florin, prof. Stanciu Sorin, și prof. Dițu Daniel, alături de antrenorul voluntar Ene Costică, a hotărât să creeze o selecţionata a clubului, formată din cei mai talentaţi fotbalişti de la grupele 2003, 2004, 2005, 2006 – pentru a o înscrie în competiţia juniorilor mari U-19.

Chiar dacă unele contracandidate aveau toţi jucătorii născuţi în 2003-2004, s-a dovedit că strategia CSȘ Onești de aduce lângă cei mari şi pe cei mai talentaţi fotbalişti de la grupele 2005- 2006 a dat roade, echipa terminând campionatul pe locul 1, calificându-se la TURNEUL SEMIFINAL ce se va desfăşura în perioada 15-19 iunie în localitatea Buzău.

De menționat că zece dintre componenţii echipei au jucat în acest sezon și în Liga a IV-a, Seria Valea Trotușului – seniori, ca urmare a unui parteneriat cu încheiat cu echipa AFSC Viitorul Curiţa, terminând campionatul pe locul 2.

Cei patru antrenori care au pregătit aceşti sportivi (unii având chiar 8 ani de instruire la secţia fotbal a CSȘ), aşteaptă cu încredere TURNEUL SEMIFINAL şi, de ce nu, chiar o calificare la TURNEUL FINAL.

Directorul CSȘ ONEŞTI, prof. RĂDULESCU FLORIN, transmite prin intermediul presei și un mesaj:

Felicitări sportivilor pentru sezonul foarte bun realizat,mult succes mai departe. Mulţumesc colegilor Stanciu Sorin, Diţu Daniel şi Ene Costică pentru implicarea şi profesionalismul de care au dat dovadă. Mulţumesc totodată domnului Mihai Fudulache, finanțatorul AFSC Viitorul Curiţa pentru sprijinul acordat pe parcursul anului competițional. Nu în ultimul rând doresc să felicit și să transmit sincere mulțumiri părinţilor pentru grijă ce le o poartă acestor copii!

Clubul Sportiv Școlar a folosit următorul lot de jucători : Andrișcă  Alexandru Răul, Anslan Eiji, Botezatu Răzvan Florin, Chiriac Alexandru Ioan, Cionca Ştefan, Crăciun Marius, Crăciun David, Făcăoara Andrei Ionuţ, Floroiu Rareş Ionuţ, Maftei Mihai, Marcu Roberto Andrei, Mihai Dragoş Alexandru, Miron Vlad, Sarca Robert-Bogdan, Stoica Darius Valentin, Ţânaşa Adrian, Tângăială Gheorghiță, Tudoreanu Răul, Văcaru Vlad Dominic și Vrabie Andrei

Mult success fotbaliștilor la Turneul Semifinal de la Buzău!