Catedrala „Pogorârea Sfântului Duh” Onești a primit un dar de la ÎPS Nectarie, Mitropolit de Corfu – Curierul de stiri
Wednesday, February 21, 2024


Catedrala „Pogorârea Sfântului Duh” Onești a primit un dar de la ÎPS Nectarie, Mitropolit de Corfu

La Catedrala Ortodoxă „Pogorârea Sfântului Duh”, din Onești, a fost adus, marți seara, Papucelul Sfântului Ierarh Spiridon, conform unui anunț…

PublicatCurierul , in Actualitate Cultură și Educație , at septembrie 14, 2022

La Catedrala Ortodoxă „Pogorârea Sfântului Duh”, din Onești, a fost adus, marți seara, Papucelul Sfântului Ierarh Spiridon, conform unui anunț al lăcașului de cult oneștean. Acesta a fost oferit de ÎPS Nectarie, Mitropolit de Corfu.
„Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitui Părinte Arhiepiscop Ioachim al Romanului și Bacăului, în ziua de 13 septembrie 2022 – Înaintea prăznuirii Înălțării Sfintei Cruci, la ceas de Vecernie, a fost adus în Catedrala noastră Papucelul Sfântului Ierarh Spiridon, mare făcător de minuni.
Acest nou odor de mare preț este oferit de către Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nectarie al Mitropoliei de Corfu, Paxos și a Insulelor Diaponice pentru Catedrala “Pogorârea Sfântului Duh” din Onești spre bucuria și folosul spiritual al tuturor credincioșilor de pe Valea Trotușului și nu numai.
Amintim că în Catedrala noastră sunt așezate spre închinare și alte odoare de mare preț, precum un veșmânt al Sfintei Cuvioase Maici Parascheva de la Iași și un papucel al Sfântului Gherasim din Kefalonia.”, este mesajul Catedralei Pogorârea Sfântului Duh.