Trei medalii pentru lotul României, antrenat de oneșteanul Mihai Gosav, la CE de Unifight – Curierul de stiri
Thursday, March 28, 2024


Trei medalii pentru lotul României, antrenat de oneșteanul Mihai Gosav, la CE de Unifight

Lotul național al României, antrenat de oneșteanul Mihai Gosav, a obținut trei medalii de bronz la Campionatele Europene de Unifight…

PublicatCurierul , in Actualitate Sport , at octombrie 25, 2022

Lotul național al României, antrenat de oneșteanul Mihai Gosav, a obținut trei medalii de bronz la Campionatele Europene de Unifight ce s-au desfășurat în Turcia.
Performerii echipei României sunt Alex Panait, medalie de bronz cat. 90kg; Alexandru Dincă, medalie de bronz cat.95 kg și Alberto Dincă, medalie de bronz cat.+95 kg.
Unifight este o competiție marțială, un sistem sportiv care îmbină deopotrivă tehnici militare și stiluri de luptă tradiționale. În confruntarea din ring se pot folosi orice fel de tehnici: judo, kickboxing, box, karate, sambo sau lupte greco-romane.

Sportiv de performanță și ofițer de carieră, Mihai Gosav a anunțat trecerea sa în rezervă

Azi, de Ziua Armatei, la doar câteva zile după performanța din Turcia, Mihai Gosav, sportiv de performanță și ofițer de carieră, a anunțat trecerea sa în rezervă. „După 30 ani de activitate profesională, vă salută cu respect maior în rezervă Mihai Gosav!”, a scris acesta pe pagina de Facebook.