Un băcăuan s-a urcat drogat la volan după care a lovit patru mașini parcate – Curierul de stiri
Friday, April 19, 2024


Un băcăuan s-a urcat drogat la volan după care a lovit patru mașini parcate

Miercuri, 26 octombrie, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Bacău a fost sesizat despre faptul că, pe…

PublicatCurierul , in Actualitate Social , at octombrie 26, 2022

Miercuri, 26 octombrie, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Bacău a fost sesizat despre faptul că, pe strada Garofiţei din localitate, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La faţa locului, polițiștii au identificat un bărbat din Bacău, care ar fi condus un autoturism și ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu 4 autovehicule parcate, rezultând avarierea acestora.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilometru rezultatul fiind negativ, după care a fost testat cu aparatul drugtest, rezultând valoare pozitivă, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice.

A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Sursa/IPJ Bacău, Foto ilustrativ