Saturday, June 15, 2024


Antrenorul oneștean Eugen Grosu a decedat neașteptat în străinătate. Familia cere ajutorul pentru a-i putea aduce trupul acasă

Clubul sportiv Municipal Onești a anunțat în această după-amiază decesul antrenorului de gimnastică Eugen Gosu. Totodată, prin intermediul unui mesaj…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at ianuarie 6, 2023

Clubul sportiv Municipal Onești a anunțat în această după-amiază decesul antrenorului de gimnastică Eugen Gosu.

Totodată, prin intermediul unui mesaj postat pe facebook, clubul face apel la toți cei care pot veni în ajutorul familiei îndurerate pentru a putea repatria trupul antrenorului oneștean, pentru a putea fi înmormântat acasă.

Întregul colectiv al Clubului Sportiv Municipal Oneşti face această postare pentru a veni în ajutorul familiei lui Eugen Grosu, antrenor de gimnastică, care a decedat într-un mod neaşteptat în Slovenia, unde avea contract de muncă. Ne dorim cu toţii să putem ajuta membrii familiei care se ocupă de repatrierea lui pentru a putea fi înmormântat creştineste, aici, acasă, în România. În acest sens, s-a deschis un cont pe numele verişoarei lui Eugen Grosu, cea care a făcut toate demersurile pentru ca trupul neînsufleţit să se întoarcă acasă.
Colegii sunt alături de familia îndurerată şi cere ajutorul tuturor celor care l-au cunoscut să doneze fiecare, câte puţin, pentru a strânge suma necesară în vederea repatrierii lui Eugen Grosu.
Titular: IONELA MECA
IBAN: RO58RZBR0000060022400723
Valuta: Lei
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod swift: RZBRROBU
Ingrid Istrate, directorul CSM Onești, spune despre antrenorul care a decedat brusc la vârsta de 42 de ani că era un profesionist foarte bun, un tânăr blând și cuminte.