Wednesday, July 17, 2024


Oneștiul se află în topul alocărilor bugetare de la Consiliul Județean. Mesajul primarului Laurențiu Neghină

Marți, 31 ianuarie, consilierii județeni au aprobat bugetul județului Bacău pentru anul 2023, prioritare fiind cofinanțările proiectelor cu fonduri europene…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at februarie 1, 2023

Marți, 31 ianuarie, consilierii județeni au aprobat bugetul județului Bacău pentru anul 2023, prioritare fiind cofinanțările proiectelor cu fonduri europene și investițiile în asociere cu primăriile.

Conform președintelui Valentin Ivancea, aproape trei sferturi din resursele bugetului Consiliului Județean pe 2023 sunt alocate secțiunii de „Dezvoltare”, restul mergând pe „Funcționare”.

Într-o postare pe Facebook, Laurențiu Neghină, primarul municipiului Onești a mulțumit conducerii CJ Bacău pentru faptul ca Oneștiul se regăsește în topul alocărilor bugetare.

Nu am trecut neobservați, dimpotrivă: Oneștiul se află în topul alocărilor bugetare.
Pe lângă finanțarea reabilitării străzilor Industriilor și Caraclăului, în bugetul CJ au fost prinse sume pentru cofinanțarea reabilitării Bibliotecii Municipale Radu Rossetti și refacerea Piațetei Casei de Cultură.
Tot cu susținerea Consiliului Județean Spitalul din Onești, a cărui reabilitare energetică se apropie de final, va primi un angiograf de ultimă generație, de altfel singurul din județ.
Consiliul Județean Bacău va asigura de asemenea, cofinanțarea pentru reabilitarea Sălii Polivalente Nadia Comăneci.
Încă o dată conducerea Consiliului Județean Bacău, a dat dovadă de echilibru și înțelepciune în repartizarea sumelor în buget.
În numele meu si, cu permisiunea dvs – în numele oneștenilor, felicit si mulțumesc conducerii CJ si tuturor consilierilor județeni care astăzi au susținut și aprobat bugetul în forma prezentată! a scris Laurențiu Neghină