Doi bărbați din Sascut au fost reținuți pentru furt de bunuri de la o societate comercială – Curierul de stiri
Tuesday, April 16, 2024


Doi bărbați din Sascut au fost reținuți pentru furt de bunuri de la o societate comercială

La data de 03 mai a.c., un bărbat de 64 de ani, din municipiul Onești a sesizat polițiștii Secției 5…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at mai 11, 2023

La data de 03 mai a.c., un bărbat de 64 de ani, din municipiul Onești a sesizat polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni cu privire la faptul că, din societatea comercială unde este angajat, au fost sustrase bunuri în valoare de 3.500 de lei.

Polițiștii au început cercetările în acest caz în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, doi bărbați, din comuna Sascut ar fi pătruns fără drept, într-o anexă a societății, de unde ar fi sustras, în perioada 23 aprilie a.c – 03 mai a.c. diverse obiecte cauzând un prejudiciu în valoare de 3.500 de lei.

La data de 10 mai a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni, împreună cu cei din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Bacău și criminaliști, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, emise de Judecătoria Bacău, pe raza comunei Sascut, la domiciliile celor doi bărbați, unde au identificat și ridicat bunurile sustrase.

Bunurile ridicate cu ocazia percheziţiilor urmează a fi restituite societății păgubite. Cercetările continuă în vederea probării întregii activități infracționale a celor în cauză.