Wednesday, July 17, 2024


”Ferma copilăriei” își deschide din nou porțile pentru iubitorii de cireșe la Ferma Bogdănești

Și în acest an, porțile Fermei vor fi deschise pentru pofticioșii de cireșe și pentru cei care își doresc să…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at iunie 16, 2023

Și în acest an, porțile Fermei vor fi deschise pentru pofticioșii de cireșe și pentru cei care își doresc să admire priveliștile încărcate cu o frumusețe rară.

Prieteni ai Fermei Bogdănești și iubitori de natură, a sosit momentul mult așteptat! Suntem entuziasmați să vă anunțăm că începând cu data de 16 iunie, vă așteptăm cu drag în livada noastră pentru a vă bucura de gustul autentic al cireșelor de altădată. Porțile fermei sunt deschise zilnic între orele 09:00 și 18:00.
Aroma și gustul cireșelor proaspete te vor cuceri, iar calitatea superioară a acestor fructe nu te va dezamăgi. Petrece o zi în natură alături de prieteni și familia ta, bucurându-vă de momente de relaxare și savurând deliciile verii.
Puteți achiziționă cireșele culese chiar de voi sau de către echipa noastră la prețul de 15 lei/kg.
Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați! 0728 720 042;  0763 939 469; 0786 888 301

Proiectul ”ferma copilăriei tale” urmărește ca bucuria copiilor de altădată, când se mergea ”la furat de cireșe”, să poată fi trăită și de copiii de azi, care sunt invitați alături de părinți să-și culeagă singuri cireșele.

Ferma Bogdănești se întinde pe teritoriul administrativ a 3 comune: Bogdănești, Pârgărești și Târgu Trotuș, deținând suprafețe importante de cireși, meri, peri, piersici, caiși, pruni și struguri.