Au început lucrările de reabilitare la podul ce traversează râul Trotuș la Târgu Ocna. Cum se desfășoară traficul – Curierul de stiri
Tuesday, April 16, 2024


Au început lucrările de reabilitare la podul ce traversează râul Trotuș la Târgu Ocna. Cum se desfășoară traficul

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat ieri într-o postare pe pagina de socializare demararea lucrărilor de…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at septembrie 19, 2023

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat ieri într-o postare pe pagina de socializare demararea lucrărilor de reparații la podul ce traversează râul Trotuș pe Drumul Național DN12A, kilometrul 101+335, în zona localității Târgu Ocna, județul Bacău.

Lucrări de înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație la podul peste râul Trotuș de pe DN 12A, km 101+335, Tg. Ocna, județul Bacău.
Lucrările fac parte din programul de reparații și înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație la podurile, pasajele și viaductele de pe raza DRDP Iași.
Traficul pe acest obiectiv se desfășoară pe un sens, alternativ, dirijat prin semafoare. Circulați cu atenție!”, se arată în mesajul postat.