Ample acțiuni ale polițiștilor în județul Bacău – Curierul de stiri
Tuesday, April 16, 2024


Ample acțiuni ale polițiștilor în județul Bacău

La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Moinești, împreună cu cei din cadrul secțiilor de poliție…

PublicatCurierul , in Actualitate , at februarie 20, 2024

La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Moinești, împreună cu cei din cadrul secțiilor de poliție rurală arondate au desfășurat o acțiune în municipiu și în comunele limitrofe, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere şi faptelor antisociale.

În cadrul activităților au fost verificate 40 de autovehicule, au fost legitimate peste 50 de persoane și au fost efectuate 30 de testări cu aparatele din dotare.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 12.000 de lei, au reținut două permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, la aceeași dată, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au acționat în zona de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

În cadrul activităților au fost controlați 5 operatori economici, au fost verificate 40 de autovehicule și au fost legitimate 70 de persoane.

Polițiștii au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.000 de lei.

Totodată, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Podu Turcului au desfășurat o acțiune în zona de competență, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În cadrul activităților au fost verificate 80 de autovehicule și au fost legitimate 100 de persoane.

Polițiștii au aplicat 33 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 11.000 de lei, au retras două certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.