Complexul hotelier Trotuș din Onești se poate redeschide până în 30 de zile – Curierul de stiri
Tuesday, April 16, 2024


Complexul hotelier Trotuș din Onești se poate redeschide până în 30 de zile

Comunicat de Presă Clarificări și Măsuri Următoare pentru complexul Hotel Trotus În urma comunicatului emis de Inspectoratul pentru Situații de…

PublicatCurierul , in Actualitate Comunicate Economie , at martie 2, 2024

Comunicat de Presă
Clarificări și Măsuri Următoare pentru complexul Hotel Trotus
În urma comunicatului emis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău referitor la controlul efectuat la Hotel Trotus dorim să aducem la cunoștința publicului următoarele clarificări și măsuri pe care le-am întreprins:
Istoricul Clădirii: Hotelul Trotus , emblema Municipiului Onești, a fost construit în anii ’70, fără a suferi modificări de structură și rezistență de-a lungul timpului. Acest lucru a permis păstrarea integrității sale arhitecturale originale.
Modernizări și Actualizări: Toate îmbunătățirile realizate de-a lungul anilor au fost concepute pentru a îmbogăți experiența oaspeților noștri și nu au intrat în categoria lucrărilor ce necesită avize speciale.
Conformitatea cu Cerințele ISU: Complexul dispune de echipamentele și sistemele de siguranță cerute de legislația în vigoare pana in momentul de fata( pentru o cladire veche), inclusiv rezervă de apă, hidranți amplasați strategic, stingătoare, uși de urgență, sisteme de detecție a fumului și de alarmare și evacuare, personal instruit pe linie de PSI , documentatie si contracte cu experti, asigurând astfel un mediu sigur pentru toți vizitatorii și angajații noștri. Întărim această afirmație prin faptul ca în istoria acestui Complex nu au fost incidente pe linie de PSI!
Controlul ISU: De-a lungul ultimilor ani, am colaborat strâns cu ISU, supunându-ne controalelor anuale și al evenimentelor organizate , fiind mereu în conformitate și rezolvând prompt orice mică neregulă identificată!
Măsuri Suplimentare: Recunoaștem necesitatea adoptării unor măsuri suplimentare în contextul recentelor evenimente nefericite la nivel național și a modificărilor legislative si interpretative. În acest sens, suntem angajați să respectăm și să implementăm toate cerințele adiționale stabilite de autorități.
Plan de Acțiune: Ne aflăm într-un stadiu avansat de pregătire a documentației necesare obținerii autorizației de securitate la incendiu si de implementare a masurilor suplimentare, anticipând ca în următoarele 30 de zile vom putea relua activitatea în condiții deplină de siguranță și conformitate.
Vom folosi această oportunitate pentru a ne asigura că Hotel Trotus nu doar că îndeplinește, dar depășește toate așteptările în materie de siguranță și protecție! Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm din nou, într-un spațiu complet securizat și să continuăm să oferim serviciile de calitate pe care le-ați așteptat întotdeauna de la noi.
În încheiere, dorim să ne exprimăm regretul pentru orice neplăceri create de această situație temporară și să mulțumim tuturor oaspeților, colaboratorilor și angajaților pentru înțelegere și suport. Suntem determinați să revenim mai puternici și să continuăm să oferim servicii de excepție, în deplină siguranță.
Vă mulțumim pentru răbdare și încredere.
Ionuț Alexandru Chealfă