Sunday, May 19, 2024


Percheziții într-o comună băcăuană. Mai mulți tineri, cercetați pentru furt

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Moinești au pus în aplicare 4 mandate de percheziție în comuna Zemeș, la domiciliile a…

PublicatCurierul , in Actualitate Social , at martie 5, 2024

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Moinești au pus în aplicare 4 mandate de percheziție în comuna Zemeș, la domiciliile a 4 tineri cu vârste cuprinse între 17 și 30 de ani, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt și furt calificat.

Din cercetări a rezultat că, cei în cauză ar fi sustras bunuri de la punctul de lucru al unei societăți comerciale din domeniul forestier și un dispozitiv de înregistrare video aparținând Ocolului Silvic Moinești, amplasat în Fondul Forestier Zemeș.

În urma perchezițiilor efectuate sâmbătă, 2 martie, au fost descoperite și ridicate în vederea extinderii cercetărilor mai multe bunuri și mijloace materiale de probă.

Cercetările sunt continuate în cadrul unor dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și furt calificat, pentru stabilirea cu exactitate a modului de comitere a faptelor, identificării tuturor participanţilor şi pentru recuperarea prejudiciului creat. (Sursa/IPJ Bacău, foto ilustrativ)