FC VIITORUL Onești își reia aventura în Liga 3 sâmbătă, 9 martie, pe terenul de lângă Filipești – Curierul de stiri
Tuesday, April 16, 2024


FC VIITORUL Onești își reia aventura în Liga 3 sâmbătă, 9 martie, pe terenul de lângă Filipești

Sâmbătă de la ora 15:00, FC VIITORUL Onești  reia meciurile din Seria 5, cu etapa a 16-a, contra echipei din…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social Sport , at martie 7, 2024

Sâmbătă de la ora 15:00, FC VIITORUL Onești  reia meciurile din Seria 5, cu etapa a 16-a, contra echipei din Odorheiu Secuiesc, pe teren propriu.

Iar la primul meci oficial acasă din acest an toate doamnele și domnișoarele care vor să se bucure de un spectacol fotbalistic de Liga 3, vor avea intrarea LIBERĂ, iar cele care vor participa la tombola de la pauza meciului, vor avea șanse duble de câștig și se vor putea fotografia cu jucătorii preferați.

FC VIITORUL Oneștia profitat de pauza competițională pentru a-și întări lotul și de a numi o nouă echipă tehnică, alături de care abordează a doua parte a campionatului Ligii a III-a.

Conducerea echipei a fost preluată de Florin Croitoru , avându-l alături pe secundul său, Horațiu Popa. Acești doi profesioniști aduc cu ei nu doar o vastă experiență, ci și o pasiune remarcabilă pentru atingerea obiectivelor. Croitoru a început ca antrenor în 2009 la Steaua Magică, acumulând o experiență vastă în Liga a 3-a cu echipe precum Știința Miroslava, CSM Pașcani, Husana Huși, Dante Botoșani și Foresta Suceava. Horațiu Popa a activat ca antrenor secund la echipe precum Husana Huși, Dante Botoșani, Jiul Petroșani, Corvinul Hunedoara și Foresta Suceava, dar și ca principal la Jiul Petroșani și echipele de juniori U17 și U19 Husana Huși.

Iată care sunt și jucătorii transferați în această iarnă, jucători care vor întări lotul actual și vor lupta pentru o clasare cât mai bună în Play-Out, Seria 5, Liga 3

Primul transfer confirmat a fost Casian Sebastian Chelariu, jucător cu o tehnică remarcabilă și cu multă experiență în meciuri de Liga a 2-a și Liga a 3-a. Legitimat de la vârsta de 9 ani la Dante Botoșani, a mai jucat la LPS Roman, ACS Ardealul Cluj-Napoca și CS Sănătate Cluj în Liga 3. Începând cu 2019 a evoluat în Liga a 2-a la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, avându-l ca antrenor și pe renumitul Flavius Stoican.
Apărarea  afost întărită cu fundașul central Adrian Moescu, venit în această iarnă de la Foresta Suceava.  Cu 5 meciuri complete de 90 de minute în Liga I și o serie de apariții notabile în Ligile a 2-a și a 3-a pentru echipe precum Dante Botoșani, Ceahlăul Piatra Neamț și Foresta Suceava, Moescu aduce calități defensive și experiență valoroase echipei FC VIITORUL.
Un alt transfer în compartimentul defensiv este aducerea fundașului lateral Sebastian Constantin Ababei! Cu o experiență solidă în fotbalul juvenil la echipa de elita a clubului de Liga 1, FC Botoșani și două împrumuturi valoroase la Dante Botoșani și CSM Focșani, Ababei aduce o combinație unică de maturitate și tineret.
În linia mediană a fost adus Ștefan-Luigi Mihalciuc, un mijlocaș ofensiv talentat și promițător care a început să joace fotbal la vârsta de 4 ani în Grecia, apoi și-a continuat dezvoltarea la ACS Junior Câmpulung Moldovenesc și LPS Suceava. La doar 17 ani, și-a făcut debutul în Liga a 3-a la Foresta Suceava, echipă pentru care a marcat 4 goluri și a dat 4 pase de gol în acest sezon.
Un alt transfer de la Foresta Suceava, este mijlocașul ofensiv Vasile Sebastian Nechita, fost internațional de juniori între anii 2017 – 2020.  Cu peste 20 convocări la echipa națională de juniori și marcator a 4 goluri pentru selecționata României , Nechita va consolida mijlocul echipei prin forță și tehnică remarcabilă.
De remarcat și reluarea Campionatul Național de Junioare U17, acolo unde echipa feminină FC Viitorul Onești U17  va juca de Ziua Internațională a Femeii , vineri 8 Martie, ora 15:00, la Fălticeni, primul meci din Seria 3, tur-retur suplimentar.