Primarul Laurențiu Neghină, despre intrarea în PSD: „O echipă cu oameni verticali, care susțin cu adevărat Oneștiul” – Curierul de stiri
Tuesday, April 16, 2024


Primarul Laurențiu Neghină, despre intrarea în PSD: „O echipă cu oameni verticali, care susțin cu adevărat Oneștiul”

Primarul Municipiului Onești, Laurențiu Neghină, a declarat că a intrat în PSD datorită unei colaborări exemplare în ultimii ani cu…

PublicatCurierul , in Actualitate Politică , at martie 25, 2024

Primarul Municipiului Onești, Laurențiu Neghină, a declarat că a intrat în PSD datorită unei colaborări exemplare în ultimii ani cu partenerii politici din această formațiune, colaborare ce a avut ca rezultat implementarea mai multor proiecte importante pentru comunitatea din Onești și atragerea de fonduri nerambursabile în valoare de peste 40.000.000 de euro.

Alături de primar, și-au exprimat dorința de a rămâne în proiectul politic inițiat de acesta viceprimarul Municipiului Onești, Adrian Jilcu, și șase dintre consilierii care l-au sprijinit în ultimii patru ani: Marcel Bujor, Sorin Roșca, Carmen Popescu, Adrian Jitaru, Miluță Maxim și Aanei Ileana.

Un alt aspect remarcabil este intrarea în echipa primarului Neghină a lui Florentin Iftime, al cărui aport este așteptat cu încredere pentru definirea noului plan politic al municipiului. Primarul Neghină a mulțumit conducerii PSD pentru încrederea și susținerea acordată, subliniind că această alianță este văzută ca o garanție că lucrurile vor continua să evolueze în direcția bună pentru Onești.

Laurențiu Neghină: „În urmă cu trei ani și jumătate am promis că voi face tot ceea ce este posibil pentru binele și dezvoltarea Oneștiului.
Acum, la moment de bilanț, consider că mi-am respectat cuvântul dat.
Dacă mai sunt încă voci care întreabă de ce am făcut pasul spre Partidul Social Democrat, le spun că din respect pentru Onești și oneșteni.
La acest partid am avut bucuria să întâlnesc oameni care alături de mine au pus umărul la dezvoltarea comunității noastre.
Îmi asum în totalitate gestul făcut și sunt onorat să fac parte din Familia Social Democrată, o echipă cu oameni verticali, care susțin cu adevărat Oneștiul.
Doamne ajută!”