Laurențiu Neghină a anunțat pe cine susține pentru funcția de primar al Oneștiului la alegerile locale din iunie – Curierul de stiri
Tuesday, April 16, 2024


Laurențiu Neghină a anunțat pe cine susține pentru funcția de primar al Oneștiului la alegerile locale din iunie

Primarul municipiului Oneşti, Victor Laurenţiu Neghină, a anunțat ieri că a decis să-l susţină pentru funcţia de primar pe Adrian…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Politică Social , at martie 29, 2024

Primarul municipiului Oneşti, Victor Laurenţiu Neghină, a anunțat ieri că a decis să-l susţină pentru funcţia de primar pe Adrian Jilcu, actualul viceprimar al municipiului. Anunţul vine în contextul deciziei date de Înalta Curte de Casaţie şi Justițe cu privire la dreptul de a mai candida pentru un nou mandat de primar.

Dragi onesteni,
Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o în urmă cu trei ani și jumătate, încredere care m-a motivat și m-a responsabilizat!
Am credința că, în acești ani, am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru binele și dezvoltarea comunității noastre, dar și că m-am ridicat la nivelul așteptărilor dumneavoastră.
Pentru că în viață sunt momente în care trebuie să gândești cu inima, am decis împreună cu colegii din cadrul BPLO că, la alegerile ce tocmai bat la ușă, il vom susține pentru funcția de primar pe domnul Adrian Jilcu, actualmente viceprimar al Municipiului Onești.
Am luat această decizie întrucât există unele interpretări în privința dreptului meu de a candida pentru un nou mandat de primar.
Consider că domnul Adrian Jilcu este singura persoană abilitată să preia această funcție, întrucât, în anii în care a ocupat funcția de viceprimar alături de mine, a acumulat suficientă experiență pentru a duce mai departe proiectele începute pentru Onești.
De asemenea, vreau să vă asigur că voi rămâne alături de el și că vom face echipă în continuare, în beneficiul comunității noastre.
Vă mulțumesc pentru încredere și vă promit ca nu vă voi dezamăgi nici de această dată!
Dumnezeu să ne aibă în pază! , a scris edilul pe pagina sa de Facebook.