Trei tineri au murit iar alți trei au fost răniți în urma unui teribil accident auto – Curierul de stiri
Tuesday, April 16, 2024


Trei tineri au murit iar alți trei au fost răniți în urma unui teribil accident auto

Trei tineri cu vârste între 17 şi 22 de ani au murit, iar alţi trei au fost răniţi, după ce…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at aprilie 1, 2024

Trei tineri cu vârste între 17 şi 22 de ani au murit, iar alţi trei au fost răniţi, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit violent şi apoi s-au răsturnat în curţile unor gospodării azi noapte, în localitatea Pârâul Pântei, din judeţul Neamţ.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau şapte persoane. Conform ISU Neamţ, cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă şi s-au răsturnat în curţile a două gospodării.

În urma impactului patru persoane au rămas încarcerate, însă trei dintre acestea s-au autoevacuat până la sosirea forţelor de intervenţie.

Persoanele rănite, două fete de 19 şi 22 de ani şi un un băiat de 18 ani – cu multiple traumatisme, au fost preluate de echipajele de pe amulanță şi SMURD şi transportate la spitalul din Târgu-Neamţ şi la UPU Piatra-Neamţ. Un bărbat de 23 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital. Alte două persoane cu atacuri de panică, rude ale victimelor, au fost asistate de echipajele medicale la locul evenimentului, refuzând şi ele transportul la spital.