Friday, July 12, 2024


Zboruri directe de la Aeroportul „George Enescu” Bacău spre Aeroportul Milano Bergamo

Au fost reintroduse zborurile directe de la Aeroportul „George Enescu” Bacău spre Aeroportul Milano Bergamo, începând din 29 martie 2024….

PublicatCurierul , in Actualitate Economie Social , at aprilie 1, 2024

Au fost reintroduse zborurile directe de la Aeroportul „George Enescu” Bacău spre Aeroportul Milano Bergamo, începând din 29 martie 2024. Destinația Bacău-Bergamo este una dintre cele pentru care pasagerii și mediul de afaceri din Bacău au manifestat un interes sporit, potrivit reprezentanților de la Aeroportul Bacău.

„Reluarea operării zborului direct a devenit posibila prin implementarea proiectului «Bacău Re-connect». Lansarea acestei rute este parte a operaționalizării orarului de vară a Aeroportului Internațional «George Enescu» Bacău, caracterizat de o multitudine de destinații europene cu zboruri regulate sau de tip charter”, au precizat reprezentanții Aeroportului din Bacău.

Zborul spre Milano Bergamo va fi operat de către Aeroitalia și Dan Air, de trei ori pe săptămână, în fiecare zi de luni, vineri și sâmbătă. Orarul detaliat poate fi consultat pe pagina Aeroportului Internațional „George Enescu” Bacău: www.bacauairport.ro. Prin Aeroportul Milano Bergamo este asigurată conectivitatea terestră directă spre mai multe orașe din nordul Italiei. Această realizare reprezintă unul dintre obiectivele din cadrul proiectului „BACAU RE-CONNECT” inițiat de către Consiliul Județean Bacău și implementat de către Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău. (Foto/ Fb. Aeroportul Bacău)