Adrian Jilcu a preluat funcția de primar al municipiului Onești – Curierul de stiri
Tuesday, April 16, 2024


Adrian Jilcu a preluat funcția de primar al municipiului Onești

Adrian Jilcu este primar interimar al municipiului Onești, după demisia lui Laurențiu Neghină din fruntea administrației locale. Adrian Jilcu va…

PublicatCurierul , in Actualitate Politică , at aprilie 3, 2024

Adrian Jilcu este primar interimar al municipiului Onești, după demisia lui Laurențiu Neghină din fruntea administrației locale. Adrian Jilcu va candida pe 9 iunie, din partea PSD, pentru funcția de primar al Oneștiului, susținut de Laurențiu Neghină. Noul primar este secondat de consilierul local Adrian Jitaru, care a preluat funcția de viceprimar interimar.
Laurențiu Neghină:„Adrian Jilcu a devenit, oficial, primar interimar al Municipiului Onești cu drepturi depline, preluând totodată și toate prerogativele mele!
Adrian Jilcu a ocupat până astăzi funcția de viceprimar și este cel alături de care am pornit la drum în urmă cu aproape 4 ani și împreună cu care voi conlucra, în slujba Oneștiului, în anii ce urmează.
Așa cum am mai spus, am pierdut o luptă dar nu războiul!
Fii și tu parte în acest proiect pentru Onești!
Te așteptăm la standurile special amenajate pentru a semna pentru susținerea lui Adrian Jilcu, pentru funcția de primar al municipiului nostru!
Cu Dumnezeu înainte!”