Friday, June 14, 2024


Primăria Onești dezminte informațiile apărute în mediul online privind persoana primarului interimar Adrian Jilcu

Primăria municipiului Onești a emis astăzi, 5 iunie 2024, un comunicat de presă prin care dezminte informațiile transmise în mediul…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at iunie 5, 2024

Primăria municipiului Onești a emis astăzi, 5 iunie 2024, un comunicat de presă prin care dezminte informațiile transmise în mediul online, conform cărora Adrian Jilcu, primarul interimar al Oneștiului, ar avea dosare în instanță.

COMUNICAT DE PRESĂ
Astăzi, în spațiul public virtual, au apărut informații precum că Viceprimarul cu atribuții de primar al Municipiului Onești – Jilcu Adrian, ar avea pe rolul instanțelor de judecată anumite dosare, fapt ce ar putea aduce prejudicii de imagine Primăriei dar și acestuia.
Respectivele dosare au ca subiect activ persoane ce poartă aceleași nume și prenume cu ale domnului Viceprimar cu atribuții de primar.
Primăria Municipiului Onești și Instituția Primarului doresc să comunice că acest aspect este o pură coincidență de date personale și că nu există nicio legătură cu domnia sa și orice aluzie sau trimitere la persoana sa este dezmințită.
Anexăm alăturat cazierul judiciar al domnului Viceprimar cu atribuții de primar Jilcu Adrian, din care reiese că nu sunt înscrise mențiuni referitoare la existența vreunei cercetări penale împotriva sa, implicit rezultă faptul că nu există niciun dosar penal ce s-ar afla pe rolul vreunei instanțe de judecată și care l-ar putea avea ca subiect.