Sunday, July 14, 2024


Finalizarea procedurii de cadastrare gratuită în comuna Helegiu

Eurocad Expert finalizează cadastrarea gratuită în comuna Helegiu: un succes pentru echipă și comunitate Helegiu, 12 iunie 2024 – A…

Publicatadmin , in Actualitate , at iunie 13, 2024

Eurocad Expert finalizează cadastrarea gratuită în comuna Helegiu: un succes pentru echipă și comunitate

Helegiu, 12 iunie 2024 – A avut loc ședința de finalizare a procedurii de cadastrare gratuită în comuna Helegiu, cu participarea primarului, funcționarilor primăriei, reprezentanților OCPI Bacău și echipei Eurocad Expert.

 

Eurocad Expert, în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară, a finalizat cu succes proiectul de cadastrare gratuită în comuna Helegiu. Cu o suprafață cadastrată de 7811 hectare și 13650 proprietăți înregistrate, proiectul subliniază angajamentul echipei de a sprijini dezvoltarea regională și de a promova transparența și securitatea juridică a proprietăților imobiliare.

Importanța Proiectului

  1. Sprijin pentru comunitate: Proprietarii din Helegiu au acces la documente cadastrale corecte și actualizate, esențiale pentru tranzacții imobiliare și dezvoltare locală.
  2. Dezvoltare regională: Proiectul contribuie la planificarea urbanistică și infrastructurală eficientă, sprijinind dezvoltarea sustenabilă și îmbunătățirea calității vieții.
  3. Transparență și securitate: Asigurarea unei evidențe clare a proprietăților reduce riscurile de litigii și îmbunătățește securitatea juridică a terenurilor.
  4. Acces la fonduri europene: Proiectul facilitează accesul comunei Helegiu la fonduri pentru diverse proiecte de dezvoltare locală.

Perspective și Mulțumiri

Acest proiect de cadastrare gratuită este parte din eforturile Eurocad Expert de a sprijini dezvoltarea comunităților rurale din România. Suntem dedicați să continuăm să oferim servicii de calitate și să sprijinim alte comunități în demersurile lor de cadastru și carte funciară.

„Finalizarea cadastrării în comuna Helegiu este un moment de mândrie pentru echipa noastră. Mulțumim tuturor locuitorilor, Primăriei Helegiu și OCPI Bacău pentru colaborarea și încrederea acordată,” a declarat directorul Eurocad Expert.

Despre Eurocad Expert

Eurocad Expert este o companie de top în domeniul cadastrului și cartografiei, oferind soluții inovatoare și servicii de înaltă calitate pentru înregistrarea și gestionarea proprietăților imobiliare.

Programul Național de Cadastru și Carte Funciară (PNCCF)

PNCCF este un proiect major în România, destinat înregistrării sistematice a tuturor proprietăților imobiliare. Implementat de ANCPI, programul vizează:

  • Îmbunătățirea evidenței proprietăților
  • Facilitarea tranzacțiilor imobiliare
  • Dezvoltarea infrastructurii și planificării urbanistice
  • Accesarea fondurilor europene

Programul contribuie la modernizarea și eficientizarea administrării proprietăților imobiliare, având un impact pozitiv asupra economiei și societății.