Wednesday, July 17, 2024


Două tinere au fost rănite după ce s-au răsturnat cu ATV-ul într-o râpă la Slănic Moldova

Două tinere din Tecuci au fost rănite după ce s-au răsturnat cu ATV-ul într-o râpă de lângă un drum forestier,…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at iunie 25, 2024

Două tinere din Tecuci au fost rănite după ce s-au răsturnat cu ATV-ul într-o râpă de lângă un drum forestier, în staţiunea Slănic Moldova, a informat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Bacău.

La intervenţia de salvare au participat jandarmi, salvamontişti şi cadre medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

În timp ce se plimbau pe drumul forestier ce duce către Monumentul Cireşoaia din staţiunea Slănic Moldova, cele două tinere din Tecuci s-au răsturnat într-o vale cu ATV-ul. Cu ATV-ul erau şi părinţii acestora şi un cunoscător al zonei, care a sunat la apelul unic de urgenţă 112’, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Bacău, Alexandra Dănculea.

În urma apelului telefonic, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, un echipaj al Salvamont Bacău și un echipaj medical au intervenit pentru salvarea celor două turiste.

Cele două tinere au primit îngrijiri medicale la faţa locului, fiind transportate ulterior de o ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe Oneşti.