Saturday, May 25, 2024


Vizitele de sărbători, cu masca de protecție. Recomandările făcute de Raed Arafat

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a făcut recomandări pentru perioada sărbătorilor de iarnă, astfel încât numărul cazurilor…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at decembrie 17, 2020 Etichete: , ,

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a făcut recomandări pentru perioada sărbătorilor de iarnă, astfel încât numărul cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 să nu crească din nou. Pentru a împiedica un al treilea val, Raed Arafat recomandă ca vizitele membrilor de familie la cei în vârstă, în perioada sărbătorilor de iarnă, să fie de scurtă durată și cu mască de protecție. Acesta a declarat că ar trebui limitate interacțiunile cu bunicii și părinții, iar dacă nu pot fi evitate, atunci să se respecte măsurile de protecție.

Restricțiile pe timp de noapte nu vor fi relaxate, astfel circulația va fi permisă până la ora 23:00. După această oră putem ieși din case cu declarație și doar pentru motive bine întemeiate.

Secretarul de stat Raed Arafat a ținut să precizeze că regulile care au fost aprobate prin Hotărâre de Guvern rămân. Nu există intenția de a fi înăsprite, dar nici nu vor fi relaxate.

Toate aceste declarații privind recomandările de sărbători le-a făcut pentru Digi24.

În noapte dintre ani nu vom avea concerte, spectacole sau petreceri, iar dacă la trecerea în 2021 vrem să coborâm în fața blocului, acesta ne-a reamintit să nu uităm de masca de protecție.