Friday, June 14, 2024


Oneșteanul Mihai Zarzu, un model pentru noi toți!

Mihai Zarzu este un tânăr din Onești care desfășoară de câțiva ani acțiuni umanitare pentru copiii și bătrânii cu o…

PublicatCurierul , in Cultură și Educație , at decembrie 19, 2020

Mihai Zarzu este un tânăr din Onești care desfășoară de câțiva ani acțiuni umanitare pentru copiii și bătrânii cu o situație materială precară din județul Bacău.

Prin intermediul Asociației „Sufletești” și a paginii sale de facebook, Mihai prezintă, transparent toate acțiunile pe care le face( și nu sunt putine). An de an, Mihai împreună cu prietenii voluntari duc familiilor nevoiașe alimente, haine, electrocasnice, iar copiilor, rechizite, ghiozdane, dulciuri și multe altele. Mihai Zarzu s-a implicat, alături de alți onesteni de suflet în strângerea sumei necesare pentru achiziționarea la Spitalul Municipal Onești „Sfântul Ierarh Dr. Luca” a primului laborator RT-PCR, din județul Bacău care permite testarea personalului propriu, a pacienților spitalului nostru sau ai altor spitale, a angajaților agenților economici și instituțiilor publice din oraș, precum şi a altor persoane care doresc să fie testate pentru COVID-19 contribuind astfel la limitarea răspândirii comunitare a virusului. A adunat fonduri și a construit o casa pentru o familie cu mai multi copii din Slanic-Moldova. 

 În aceastā perioadā, are în desfășurare o alta campanie: „Un copil și un bătrân fericiți de Crăciun”! – le oferă celor ce nu au, pachete cu alimente pentru sarabātori, iar copiilor dulciuri și jucării.

 Ar mai fi multe de spus, dar credem ca mai bine ne-am gândi ce ar putea face fiecare dintre noi pentru cei care nu au NIMIC de Sărbători, pentru copiii care nu au văzut în viață lor o jucărie sau isi fac temele la lumina lumânării pentru ca nu au curent.

Mihai, da, este un EROU! Și nu este creat de Marvel, ci de problemele semenilor noștri!

Ii puteți sprijini acțiunile  sufletești donând în contul asociației sale!

Sursa Foto: Facebook