Asociația de Tineret ONESTIN a lansat campania umanitara „Destine fără destinație !”având ca scop îmbunătățirea progresului în educație pentru minim 15 elevi din familii defavorizate! – Curierul de stiri
Friday, April 19, 2024


Asociația de Tineret ONESTIN a lansat campania umanitara „Destine fără destinație !”având ca scop îmbunătățirea progresului în educație pentru minim 15 elevi din familii defavorizate!

Anii se schimbă, dar nu sunt decat un număr, importantă este iubirea și speranța ce o dăm celor care așteaptă. …

PublicatCurierul , in Actualitate , at decembrie 20, 2020

Anii se schimbă, dar nu sunt decat un număr, importantă este iubirea și speranța ce o dăm celor care așteaptă. 

Anul acesta se împlinesc 15 ierni de când voluntarii Asociației de Tineret ONESTIN primesc și dăruiesc daruri, colinde, fapte cu zâmbete.

La ceas aniversar, cei de la Onestin au ales sā sārbātoreascā altfel: au lansat campania Destine fără destinație, un proiect ce își propune să îmbunătățească progresul în educație pentru minim 15 elevi din familii defavorizate. 

În campaniile anterioare voluntarii Onestin au constat că aceștia își desfășoară activitățile educaționale în spații improprii și cu limite de resurse. Așa au ales ca sprijin doTERRA Healing Hands Foundation, care a pus la dispoziție o pagină de fundraising și care la finalul campaniei va oferi dublul sumei de bani strânse. 

Cu banii adunați Asociația Onestin va susține achiziționarea și amenajarea a minim 15 spații de studiu cu mobilier de birou, scaun, laptop și accesorii, consumabile și rechizite, internet pentru minim un an de zile. 

Pentru a putea duce la final acest proiect, oricine dorește poate face o donație care ulterior va fi dublată de Fundația Doterra. 

Puteți dona accesând acest link, procedura este sigură și durează 2 minute ca în cazul oricărei plăți securizate. 

https://doterrahealinghands.org/match-program/fundraiser/85/destine-fr-destinaie

„Vă mulțumim pentru susținere, noi ce ne dorim foarte mult să implementăm acest proiect, pentru că suntem conștienți că progresul tinerilor în educație necesită condiții decente și motivaționale !”, au declarat reprezentanții Onestin.