Friday, September 29, 2023


Familia din Nazaret caută un loc unde să îl nască pe Isus. Voluntarii de la Asociația Kolping vor parcurge, pe jos, un traseu dedicat Crăciunului, de la Oituz la Onești

Iosif și Maria împreună cu măgărușul lor vor pleca mâine, 24 decembrie, să caute un loc de dormit și să-l…

PublicatCurierul , in Actualitate , at decembrie 23, 2020

Iosif și Maria împreună cu măgărușul lor vor pleca mâine, 24 decembrie, să caute un loc de dormit și să-l nască pe pruncușorul Isus. Traseul va fi parcurs pe jos. Vor porni din comuna Oituz, din curtea bisericii catolice, la ora 09:00 și se vor opri la Sanctuarul Fericitului Ieremia din Onesti.
Personajele vor fi interpretate de către voluntarii Asociației Kolping din Oituz, iar măgărușul va fi real. Tinerii voluntari doresc să atragă atenția asupra adevăratului sens al sărbătorii Craciunului care este venirea pe lume a Mântuitorului Isus.
În vreme ce toată lumea este într-o goană nebună după cadouri și alte cumpărături, Iosif și Maria vor bate din poartă în poartă pentru a găsi un loc Pruncușorului.
Dacă vă întâlniți cu ei, întrebați-i cum puteți să îi ajutați sau, mai bine, opriți-vă pentru câteva minute din goana după cadouri și priviți simplitatea acestei familii și măreția iubirii lui Dumnezeu.
Vor fi prezenți live și pe pagina de facebook Voluntar Kolping Oituz