Monday, July 15, 2024


Webinar gratuit destinat părinților interesați de a crește încrederea în sine a copilului lor

Simona Ciff, dr. în Științele Educației și unul din experții care a scris normele legii bullyingului, invită părinții interesați în…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at iunie 13, 2023

Simona Ciff, dr. în Științele Educației și unul din experții care a scris normele legii bullyingului, invită părinții interesați în dezvoltarea emoțională a copilului lor la un webinar gratuit, o întâlnire interactivă în care puteți descoperi care sunt rănile emoționale care pot să afecteze filtrele prin care este percepută realitatea de către adolescenți.

Alfi ce poți să faci tu ca părinte, pentru copilul tău, astfel încât să fie mai conștient de ceea ce simte că să își poată gestiona mai bine emoțiile. Înveți cum pot să îți ajuți copilul atunci când se simte respins, abandonat, umilit prin critică, nedreptățit sau poate chiar trădat de prieteni ori de familie. Și mai mult de atât, iți oferim tehnici simple, dar eficiente, pentru a crește încrederea adolescentului tău, în el însuși.

Simona Ciff a fost prezentă și la Onești în două rânduri la Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti”, conferințele ei fiind apreciate deopotrivă de elevi, părinți și profesori.

Mai jos puteți accesa link-ul de înscriere la Webinarul ce are loc în dată de 13 Iunie (marți), de la ora 19:00:

Mă înscriu la webinar