Wednesday, July 17, 2024


METEO:Începutul de an va duce temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis estimarile pentru perioada 28 decembrie – 25 ianuarie. De exemplu, in a treia saptamana…

PublicatCurierul , in Actualitate , at decembrie 26, 2020

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis estimarile pentru perioada 28 decembrie – 25 ianuarie. De exemplu, in a treia saptamana din ianuarie, mediile valorice termice se vor situa peste cele specifice la nivelul intregii tari.

Saptamana 28 decembrie – 4 ianuarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta perioada, in toate regiunile, cu o abatere termica pozitiva mai accentuata in cele sud-estice

Saptamana 4 ianuarie – 11 ianuarie

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari.

Cantitatile de precipitatii vor fi in general excedentare in regiunile extracarpatice, dar mai ales in zonele montane si sub-montane din jumatatea sudica a tarii, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Saptamana 11 ianuarie – 18 ianuarie

Temperatura medie a aerului va avea valori usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei.

Saptamana 18 ianuarie – 25 ianuarie

Mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice pentru aceasta saptamana, la nivelul intregii tari.

Cantitatile de precipitatii vor fi posibil excedentare, local, in nordvestul tarii, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada.