Saturday, May 25, 2024


Pașcu s-a dat din nou în spectacol! Între penibil și ridicol!

În cadrul ședinței  extraordinare a Consiliului Local Onesti din 29 decembrie 2020, la rubrica Diverse, consiliera locală Elena Pașcu Apāvāloaie…

PublicatCurierul , in Actualitate , at decembrie 30, 2020

În cadrul ședinței  extraordinare a Consiliului Local Onesti din 29 decembrie 2020, la rubrica Diverse, consiliera locală Elena Pașcu Apāvāloaie a avut o intervenție mai mult decât ridicolā și fără substrat legal.
Deși, primarul Neghinā i-a explicat prerogativele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență(CJSU), și faptul cā acesta acționează după niște reguli foarte bine stabilite și cu respectarea legii, aceasta și-a continuat numărul in stilul caracteristic.
Ma întreb acum retoric și puțin răutăcios, iesirea ei a fost din dragoste pentru mediul de afaceri cu necunoașterea prerogativelelor CJSU sau a fost doar circ mediatic?
Dacă e sa analizam ieșirile „duduiei” consilier, cele mai multe total pe lângă subiect, înclin sa merg pe a doua  variantă.
În alta ordine de idei, dacă aceasta chiar nu stăpânește legea și nici nu o studiază in calitatea ei de avocat, este și mai grav.
Întrebarea care se pune acum  este: “Cum își reprezintă avocata noastră clienții în instanța și câte procese câștigā?
Întreaga mascaradă in materialul alăturat:

Autor: Ciprian M.

Sursa foto: Facebook