Friday, June 14, 2024


Ministrul Educației anunță un calendar de recuperare a materiei

Ministrul Educației a declarat că din semestrul al doilea, dacă situația epidemiologică o va permite, elevii se vor întoarce în…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at ianuarie 7, 2021

Ministrul Educației a declarat că din semestrul al doilea, dacă situația epidemiologică o va permite, elevii se vor întoarce în bănci. Sorin Cîmpeanu a precizat că va exista și un calendar de recuperare a materiei.

„S-a reiterat dorința de deschidere a semestrului II în 8 februarie, sub rezerva evoluției epidemiologice, înțelegându-se importanța protecției stării de sănătate a profesorilor și elevilor, a diminuării riscurilor, dar și a necesității organizării unor acțiuni remediale”, a declarat Ministrul Educației, citat de Digi24.ro.

Acesta a precizat că va exista un calendar de recuperare a materiei, iar recuperarea se va face doar prin devotamentul fiecărui cadru didactic.

„S-a subliniat importanța acțiunilor remediale, nu numai pentru cei care susțin examenele naționale. Am fost de acord că este de recuperat, iar recuperarea se va face doar prin devotamentul fiecărui cadru didactic. Se susține dezvoltarea unei tematici corelată cu ceea ce s-a predat și s-a asimilat de către elevi”, a mai spus Cîmpeanu.