Thursday, January 27, 2022


Vremea azi, 18 ianuarie. Ger în toată țara, temperaturile ajung și la aproape -20 de grade

Astăzi ne așteaptă încă o zi foarte rece, cu ger dimineața, mai ales în nord și centru și ninsori trecătoare…

PublicatCurierul , in Actualitate , at ianuarie 18, 2021

Astăzi ne așteaptă încă o zi foarte rece, cu ger dimineața, mai ales în nord și centru și ninsori trecătoare prin vest și pe la munte. Maximele pornesc de la – 9 grade în depresiuni și se opresc pe la zero grade în sud-vestul țării

Astăzi o să fie foarte frig și o să avem o dimineață geroasă în cea mai mare parte a țării. Norii apar frecvent în jumătatea nordică, iar prin Transilvania, Moldova și la munte vin și câțiva fulgi de zăpadă.

În schimb, în ținuturile sudice domină atmosfera cu soare, iar temperaturile pornesc de la – 9 grade în depresiuni și pot ajunge la zero grade în sudul extrem și în sud-vest.

Marți: Tot vreme foarte rece și o dimineață geroasă aproape peste tot. Prin vest, nord și centru se mai adună norii și o să ningă slab, după lăsarea nopții. În rest, cerul va fi mai mult senin.

Miercuri, temperaturile încep să crească și o să avem soare și vreme bună în jumătatea sudică și fulguieli trecătoare prin nord. Dimineața, pe la câmpie apare ceața, iar maximele devin pozitive în multe zone din țară.