Sunday, June 13, 2021


Aplicația pentru completarea formularului 094 în format electronic, disponibilă pe site-ul ANAF

Aplicaţia pentru completarea Formularului 094 în format electronic va fi disponibilă pe www.anaf.ro începând de miercuri, 20 ianuarie, potrivit unui comunicat remis…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at ianuarie 20, 2021

Aplicaţia pentru completarea Formularului 094 în format electronic va fi disponibilă pe www.anaf.ro începând de miercuri, 20 ianuarie, potrivit unui comunicat remis miercuri AGERPRES.


„În continuarea eforturilor de digitalizare şi simplificare a raportărilor fiscale, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală pune la dispoziţia contribuabililor aplicaţia pentru completarea în format electronic a formularului 094. Acesta va fi disponibil începând din data de 20 ianuarie a.c., pe site-ul agenţiei, www.anaf.ro, secţiunea Servicii online/Declaraţii electronice/Descărcare declaraţii”, se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, persoanele impozabile care au utilizat trimestrul ca perioadă fiscală în anul precedent, care nu au efectuat achiziţii intracomunitare de bunuri şi care nu au depăşit plafonul de 100.000 euro (echivalent în lei), trebuie să depună la organele fiscale competente, până la data de 25 ianuarie inclusiv, formularul (094).

Sursă foto: Google