Saturday, May 25, 2024


Prognoza meteo pe două săptămâni: Vremea se va răci, apoi temperaturile vor crește

Administrația Națională de Meteorologie a lansat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. În primele zile ale intervalului temperatura aerului va…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at ianuarie 25, 2021

Administrația Națională de Meteorologie a lansat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni.

În primele zile ale intervalului temperatura aerului va fi în scădere, astfel media maximelor va tinde de la valori de 8 grade (în 25 ianuarie) spre aproximativ 2 grade (perioada 27-29 ianuarie), iar cea a minimelor spre -6…-4 grade (în nopțile de 28 și 29 ianuarie). Ulterior, la sfârșitul primei săptămâni vremea se va încălzi treptat, astfel valorile termice diurne vor ajunge în medie la 4 grade, iar cele nocturne spre medii de -2…0 grade. Ușoare variații ale regimului termic vor fi posibile și pe parcursul celei de-a doua săptămâni, când media maximelor se va încadra în general între 1 și 3 grade, iar cea a minimelor se va situa între -5 și -3 grade.

Local și temporar se vor semnala precipitații slabe îndeosebi în perioada 25 – 27 ianuarie și în intervalul 31 ianuarie – 3 februarie, dar pe spații mai mici și cu caracter trecător și în restul intervalului.

Sursa: Digi24.ro