Sunday, July 14, 2024


În ultimele 24 de ore polițiștii au dat amenzi de peste 25.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii băcăuani împreună cu jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at ianuarie 27, 2021

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii băcăuani împreună cu jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai instituţiilor cu atribuţii de control au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

La aceste activităţi au participat peste 200 de efective.

În cadrul acţiunilor, forţele de ordine au verificat modul în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid 19.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate aproximativ 175 de obiective/ locaţii de interes, 352 de mijloace de transport, fiind legitimate totodată aproximativ 2.500 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 70 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 25.500 de lei, din care 41 de sancțiuni pentru pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție.

Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate zilnic şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19, să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună la riscuri!

Sursa: IPJ Bacău