Sunday, May 19, 2024


Se reia furnizarea apei potabile in regim continuu în Onești

In urma remedierii de catre echipele CRAB a avariei  pe conducta de aductiune apartinand S.C. CRAB S.A. ,a fost reluata…

PublicatCurierul , in Actualitate Comunicate , at ianuarie 29, 2021

In urma remedierii de catre echipele CRAB a avariei  pe conducta de aductiune apartinand S.C. CRAB S.A. ,a fost reluata furnizarea apei la statia de inmagazinare si tratare apa Cuciur.

 Deoarece avaria pe conducta de alimentare cu apa potabila apartinand S.C. CRAB S.A. a  lasat Onestiul fara apa, rezerva de apa fiind  redusa semnificativ dupa ce municipiul Onesti a fost alimentat cu apa potabila din rezervor, RAJA SA ia toate masurile necesare inmagazinarii apei potabile in rezervoarele proprii, astfel incat, locuitorii municipiului Onesti sa nu  sufere de lipsa apei potabile un timp indelungat in cazul producerii unei noi avarii pe conducta de aductiune apartinand CRAB.

In aceste conditii, in cazul in care parametri actuali se mentin, municipiul Onesti va fi alimentat cu apa potabila din rezervor si in cursul zilei de astazi, dupa programul anuntat initial, pana la refacerea stocului de apa necesar alimentarii localitatii in cazul aparitiei unei noi avarii pe conducta de aductiune. In aceasta seara, 29.01.2021, incepand cu ora 18,00, municipiul Onesti va fi alimentat cu apa potabila din rezervor, pentru aproximativ 2 ore.  Incepand de maine dimineata, 30.01.2021, ora 06,00, se va reveni la furnizarea apei potabile in regim permanent.