Saturday, May 25, 2024


A mâncat la restaurant și apoi a sunat la 112 să reclame că localul este deschis

Un bărbat din Suceava a fost amendat pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere după ora 23.00 după ce…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at februarie 1, 2021

Un bărbat din Suceava a fost amendat pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere după ora 23.00 după ce a mâncat într-un restaurant situat peste drum de sediul IPJ Suceava și apoi a sunat la 112 să reclame că localul este deschis.

Ciudatul incident a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, când Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către un bărbat că restaurantul situat chiar peste drum de sediul IPJ Suceava este deschis și nu sunt astfel respectate măsurile de prevenire a Covid-19, scrie Obiectiv de Suceava.

Polițiștii sosiți la fața locului au găsit în restaurant circa 10 persoane care mâncau și beau la mesele din interior, pe terasa localului se mai aflau două persoane care au recunoscut că au fost și ele înăuntru, iar în fața restaurantului era un bărbat în stare de ebrietate care a refuzat să se legitimeze și a adresat jigniri oamenilor legii.

Polițiștii l-au găsit apoi pe bărbatul care a efectuat apelul la 112, iar acesta a recunoscut, la rândul lui, că a mâncat și el în interiorul restaurantului înainte de a ieși să reclame faptul că acesta e deschis.