Saturday, May 25, 2024


O femeie abandonată la naștere în spital, îsi caută familia biologicã. Aceasta ar locui în comuna Filipesti

Am primit pe adresa redacției un mesaj prin care o cititoare ne roagă sa mediatizam cazul unei femei, de 22…

PublicatCurierul , in Actualitate , at februarie 1, 2021

Am primit pe adresa redacției un mesaj prin care o cititoare ne roagă sa mediatizam cazul unei femei, de 22 ani care a fost abandonată la naștere, într-un spital din București, iar acum tânăra dorește sa isi caute familia biologica.

„Buna ziua, acest anunt a fost postat pe pagina copiilor adoptati din Romania. Fata isi cauta mama, care ar fi din Filipesti, langa Onesti. Ma gandeam ca pagina dvs este urmarita de multe persoane, poate vreti sa postati si dvs, sa o ajutam sa-si gaseasca mama. O zi buna!”, este mesajul trimis de cititoare, publicației noastre.

Iatã și anunțul făcut de Cristina Mortun, femeia care isi caută părinții biologici și despre care crede ca ar locui, în prezent, în comuna Filipesti din județul Bacău.

„Numele meu este MORȚUN CRISTINA , sunt născută în 29 iunie 1999, am fost abandonată la naștere într-un spital din BUCUREȘTI.
Numele mamei este MORȚUN ALINA-ELENA, iar tatăl este nespecificat în certificatul de naștere. Mama mea ar locui în Filipești, Moldova din câte știu. Am fost dată spre adopție în anul 2002 de la DGSAP Arcul de Triumf sector 1, București.
Îmi doresc tare mult să-mi găsesc familia biologică.
Vă rog să DISTRIBUIȚI anunțul cât mai mult. Poate va fi văzut și de familia mea biologică. Vă mulțumesc!”
Dacă aveți informații despre acest caz ne puteți scrie pe adresa contact@curieruldeonesti.ro