Wednesday, August 17, 2022


O petrecere ilegală dintr-un club din Bacău a fost întreruptă de polițiști și jandarmi. Au fost aplicate amenzi de peste 32.000 de lei

O petrecere organizată ilegal într-un club din municipiul Bacău a fost întreruptă, duminică, de poliţişti şi jandarmi, a declarat luni, într-un…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at februarie 1, 2021

O petrecere organizată ilegal într-un club din municipiul Bacău a fost întreruptă, duminică, de poliţişti şi jandarmi, a declarat luni, într-un comunicat de presă remis AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru.

În interiorul clubului, oamenii legii au găsit 28 de persoane pe care le-au legitimat şi sancţionat pentru nerespectarea măsurilor impuse de pandemia de COVID-19.

‘Duminică, 31 ianuarie, în jurul orei 1,00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău, împreună cu jandarmi, au întrerupt un eveniment privat care se desfăşura în spaţiu închis, într-un club din Bacău, încălcând astfel prevederile legale cu privire la interzicerea organizării de evenimente private. În momentul intervenţiei poliţiştilor, în local se aflau 28 de persoane. Activitatea privată a fost întreruptă de poliţişti, iar persoanele prezente legitimate şi sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 27.500 de lei’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Administratorul societăţii comerciale respective a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

În cadrul acţiunilor desfăşurate duminică, echipele mixte au aplicat 120 de sancţiuni contravenţionale pentru nepurtarea măştii de protecţie.

Sursă foto: Google