Wednesday, August 17, 2022


Bunuri confiscate în județul Bacău, în urma unor percheziţii domiciliare

La data de 04 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci au descins la domiciliile unor persoane…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at februarie 5, 2021

La data de 04 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci au descins la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni la Codul Silvic. Au fost confiscaţi 12 m.c. material lemnos, 5 motofierăstraie şi 2 atelaje hipo.

La data de 04 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci, împreună cu cei din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală Traian şi Răcăciuni, cu sprijinul luptătorilor S.A.S, au efectuat 7 percheziții domiciliare, pe raza comunei Ungureni, la persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni prevăzute de Legea 46/2008 privind Codul Silvic.

În sarcina a doi bărbaţi, de 32 şi 39 de ani, ambii din localitate, s-a reținut că, ar fi tăiat ilegal și ar fi sustras material lemnos din foondul silvic de pe raza comunei Ungureni.

Prin activitatea infracțională s-ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 5.800 de lei. În urma descinderilor, au fost indisponibilizate 5 motoferăstraie, 12 m.c de material lemnos şi 2 atelaje hipo.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

Sursa: IPJ Bacău