Wednesday, August 17, 2022


Aplică pentru Proiectul ONESTIN „Destine fără destinație”. Poți avea șansa de a fi destinatarul unui laptop și al unui birou educațional complet echipat!

Asociația de Tineret ”Onestin” continuă proiectele care vin în sprijinul tinerilor și familiilor din comunitate. Astfel, proiectul ”Destine fără destinație”…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate Cultură și Educație , at februarie 8, 2021

Asociația de Tineret ”Onestin” continuă proiectele care vin în sprijinul tinerilor și familiilor din comunitate. Astfel, proiectul ”Destine fără destinație” a ajuns la etapa finală, datorită sprijinului aocrdat de către persoane fizice și juridice, care s-au implicat alături de ei. Suma provenită din donații și sponsorizări a fost dublată de partenerul Asociației , „doTERRA Healling Hands”, pentru a reuși să ajute cât mai mulți tineri.

Din sumele de bani adunate în cadrul proiectului, cei de la Asociația ”Onestin”, din dorința de a sprijini economia locală și în parteneriat cu Info Media, au obținut un discount important și astfel  au achiziționat laptopuri și echipamente periferice IT, la cele mai convenabile prețuri, raportate la indicatorii calitate – preț, fiind sprijiniți și cu instalarea programelor necesare (Windows, pachet Office, antivirus).

Tot de pe piața locală au achiziționat și obiecte de mobilier de tip birouri și scaune.

Asociația de Tineret ”Onestin” își propune prin acest proiect să ofere și alt sprijin celor din comunitate, mult mai important decât acela al furnizării de alimente sau produse de bază. Un sprijin de data aceasta pentru educație, investind în crearea unui colț de educație pentru adolescenții din familii cu posibilități reduse.

”Alege să fii unul dintre tinerii care inițiază o schimbare în educația lor! Aplică pentru Proiectul ONESTIN „Destine fără destinație” și obține șansa de a fi destinatarul unui laptop și al unui birou educațional complet echipat!

Prin acest proiect, intenționăm să sprijinim un număr important de tineri, care pot deveni eligibili dacă se încadrează în câteva cerințe minimale ale proiectului nostru:

– Să provină din familii cu mai mulți copii/ sau/ și/ să aibă un venit redus/ membru de familie.

– Să fie elev în clasele VIII-X, să învețe într-o unitate de învățământ din municipiul Onești și să aibă media generală peste 8.

– Să se angajeze că vor participa în viitoare proiecte și acțiuni de voluntariat ale Asociației de Tineret ONESTIN

– Să participe la cursurile gratuite de utilizare a computerului și de programe IT, organizate de Asociația noastră

– Să nu înstrăineze laptopul și celelate obiecte, minim 2 ani de zile (perioadă în care acestea se află în garanția ONESTIN și în care vor fi considerate în custodie), urmând ca, dacă se respectă termenii contractului de angajament, să intre apoi în posesia beneficiarilor.

Așteptăm să ne informați cu privire la cazurile sociale cunoscute, prin email (către onestin_mail@yahoo.com) sau prin mesaj privat aici, pe pagina noastră de Facebook”,  au precizat reprezentanții Onești.