Sunday, August 14, 2022


De astăzi, Filiala COSÂNZEANA a Bibliotecii Radu Rosetti reia activitatea cu publicul

De astăzi, 8 februarie, odată cu revenirea elevilor la școală, își reia activitatea și Filiala „Cosânzeana” a bibliotecii Radu Rosetti,…

PublicatCurierul , in Actualitate , at februarie 8, 2021

De astăzi, 8 februarie, odată cu revenirea elevilor la școală, își reia activitatea și Filiala „Cosânzeana” a bibliotecii Radu Rosetti, la sediul său din Bd. Republicii nr. 43 (corpul Școlii Gimnaziale „G, Călinescu”).🛎📖
Astfel atât copiii cât și adulții sunt invitati sa treacă  din nou pragul filialei pentru împrumutul de carte, care se va desfășura în condiții siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție împotriva noului coronavirus.
„Vă mulțumim și vă invităm să descoperiți în colecțiile noastre cărți frumoase și interesante, care să vă bucure inima și să vă încânte spiritul!”, mai precizează anunțul făcut de bibliotecarii onesteni.
La Filiala „Cosânzeana” a Bibliotecii Radu Rosetti a fost sistată activitatea cu publicul în urma cu trei luni de zile, ca urmare a întreruperii activităților din scoli, mare parte dintre utilizatorii bibliotecii find elevi ai instituțiilor de învățământ din zona de jos a orașului.