Saturday, May 25, 2024


În 2 zile polițiștii băcăuani au reținut 56 de permise de conducere

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au acţionat pe raza judeţului pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at februarie 8, 2021

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au acţionat pe raza judeţului pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi respectarea regimului legal de viteză.

În perioada 05-07 februarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică au acţionat pe drumurile publice din judeţ pentru siguranţa traficului rutier.

Acțiunea a avut ca scop combaterea consumului de alcool în rândul conducătorilor de vehicule, precum şi respectarea regimului legal de viteză.

În cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii au constatat 8 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Totodată, pentru neregulile constatate au aplicat 447 de contravenții, din care 151 pentru încălcarea regimului legal de viteză. De asemenea, polițiștii au reținut 56 de permise de conducere din care 41 pentru încălcări ale regimului legal de viteză şi au retras 18 certificate de înmatriculare.

Sursa: IPJ Bacău