Saturday, May 25, 2024


Gheorghe Moroșan, autorul luării de ostatici de la Onești, a fost audiat pentru prima oară de procurori la spitalul din Bacău, după ce a fost detubat în urma operațiilor suferite

Agresorul de la Onești a fost audiat vineri, după ce starea lui de sănătate s-a ameliorat și a fost detubat. El…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 6, 2021

Agresorul de la Onești a fost audiat vineri, după ce starea lui de sănătate s-a ameliorat și a fost detubat. El a fost audiat de procurori la Spitalul Județean din Bacău, în secția de Terapie Intensivă, acolo unde este internat după ce a fost operat. La ieșirea de la audieri, procurorii au refuzat să facă declarații și au spus presei să aștepte un comunicat de presă.

În vârstă de 68 de ani, autorul dublei crime de la Oneşti, Gheorghe Moroşan, care a fost internat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, a fost detubat vineri după-amiază, dar rămâne în monitorizare pe ATI.

Mărturia agresorului este esențială pentru a afla detalii legate de ceea ce s-a întâmplat marți în apartamentul de la Onești unde a luat doi ostatici pe care apoi i-a ucis.

Bărbatul a fost transferat miercuri de la Onești la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, după ce starea de sănătate i s-a deteriorat.