Friday, June 18, 2021


Polițiștii din Oneşti au depistat în trafic un șofer cu o alcoolemie de 0, 56 mg./l

La data de 07 februarie a.c., un echipaj de poliţie din Oneşti au depistat, în trafic, pe DN 11, în…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at februarie 8, 2021

La data de 07 februarie a.c., un echipaj de poliţie din Oneşti au depistat, în trafic, pe DN 11, în localitatea Sănduleni, un bărbat de 49 de ani, din judeţul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,56 mg./l. alcool în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul este cercetat în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

La data de 06 februarie a.c., în jurul orei 18.30, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Bacău au depistat, în trafic, un bărbat de 33 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tecuciului, având o alcoolemie de 0,49 mg./l. alcool în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

La aceeaşi dată, o patrulă mixtă, formată din poliţist şi jandarm au depistat, în flagrant delict, în comuna Corbasca, un bărbat de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,89 mg./l. alcool în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.