Thursday, July 18, 2024


Ziua Internaţională a Cititului Împreună sărbătorită astăzi la Biblioteca Municipala Radu Rosetti

În fiecare an de Ziua Internaţională a Cititului Împreună, celebrată în acest an pe 10 februarie, milioane de oameni din…

PublicatCurierul , in Actualitate , at februarie 10, 2021

În fiecare an de Ziua Internaţională a Cititului Împreună, celebrată în acest an pe 10 februarie, milioane de oameni din peste 100 de ţări citesc împreună şi împărtăşesc poveşti pentru a promova cititul. Este o campanie de promovare a bucuriei, frumuseţii şi beneficiilor lecturii, de a arăta puterea magică a cuvintelor.

Ziua Internaţională a Cititului Împreună – World Read Aloud Day (WRAD) a fost iniţiată de LitWold, o organizaţie nonprofit fondată în anul 2007

Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti” organizează evenimentul ”ZICI cu lipici: legați prin cititul împreună”, astăzi, de la ora 11:00, când alături de copii vor citi povești și vom vorbi despre cărțile frumoase ale copilăriei.

Manifestarea va avea loc fizic, la Ludoteca bibliotecii și online pe pagina instituției de socializare și pe site-ul bibliotecii: www.bibliotecaonesti.ro, pentru că într-adevăr, cititul ne aduce aproape și ne ”lipește”, oriunde am fi, de cărți.