Număr mare de oneșteni înscriși pentru programul de AUDIENTE al primarului Neghinã – Curierul de stiri
Thursday, April 18, 2024


Număr mare de oneșteni înscriși pentru programul de AUDIENTE al primarului Neghinã

În programul de audiențe al primarului municipiului Onesti, Laurențiu Neghinã, ce vor avea loc mâine, 18 februarie 2021, s-au înscris…

PublicatCurierul , in Actualitate , at februarie 17, 2021

În programul de audiențe al primarului municipiului Onesti, Laurențiu Neghinã, ce vor avea loc mâine, 18 februarie 2021, s-au înscris 43 de persoane, reprezentând numărul maxim de cetățeni ce pot participa la întâlnirea cu edilul orașului, pentru a respecta normele de protectie sanitarã.

Întalnirea cu cetățenii va debuta mâine, la ora 8.00, iar persoanele  au fost programate pentru audiențe, la fiecare zece minute pentru a se evita aglomerația. Cei care nu au prins un loc pe lista de mâine se pot înscrie în programul de audiențe al viceprimarului, Adrian Jilcu ce se vor desfășura joi, 25 februarie 2021 sau, dacă vor sa vorbească doar cu primarul Laurențiu Neghinã, o pot face din nou, joi, 4 martie 2021, dar tot pe bazã de programare.

ATENTIE: Reprezentanții administrației publice locale fac un apel către persoanele care vor participa  mâine, la audiențe, SÃ RESPECTE ora de programare pentru a păstra condiitile de maximå siguranță sanitarã.