Poiana Brașov e din nou în scenariul roșu – Curierul de stiri
Thursday, April 18, 2024


Poiana Brașov e din nou în scenariul roșu

Poiana Brașov revine în scenariul roşu din cauza numărului mare de infectări cu SARS-CoV-2. De la deschiderea sezonului de schi,…

PublicatCurierul , in Actualitate , at februarie 20, 2021

Poiana Brașov revine în scenariul roşu din cauza numărului mare de infectări cu SARS-CoV-2. De la deschiderea sezonului de schi, staţiunea a funcţionat doar două săptămâni în scenariul galben, care a permis deschiderea parţială a restaurantelor. În pofida restricţiilor şi a pericolului de infectare, turiştii au umplut staţiunea Poiana Braşov la fiecare ninsoare

Așa a arătat aproape în fiecare zi Poiana Brașov de când s-a deschis sezonul de schi: cu cozi mari la instalațiile pe cablu și oameni care așteaptă zeci de minute, umăr la umăr.

Afectate de scenariul roșu sunt restaurantele din stațiune care nu fac parte din hoteluri sau pensiuni. Cu excepția a două săptămâni, când au putut primi turiști la 30% din capacitate, au stat închise încă din octombrie.

În scenariul roșu, turiștii pot mânca doar în restaurantele hotelurilor unde sunt cazați, cu respectarea anumitor măsuri de igienă și de distanțare.