Sunday, June 13, 2021


Transportau material lemnos fără documente de însoţire, specifice

La data de 12 mai a.c., o patrula mixtă poliţist – jandarm din cadrul formaţiunilor Staţiunii Târgu Ocna au oprit,…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at mai 13, 2021

La data de 12 mai a.c., o patrula mixtă poliţist – jandarm din cadrul formaţiunilor Staţiunii Târgu Ocna au oprit, pentru verificări, un autovehicul care era condus de către un bărbat de 37 ani, din localitate.

Din verificări a rezultat că bărbatul în cauză, transporta cantitatea de 0,40 mc cherestea riglă răşinoase, fără a deţine aviz de însoţire sau alte documente care să ateste provenienţa materialului lemnos.

Faţă de cel în cauză s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, iar cantitatea de 0,40 mc material lemnos, în valoare de 256 lei, a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Târgu Ocna.

La aceeaşi dată, în jurul orei 16.30, poliţiştii staţiunii Slănic Moldova au depistat, pe DN 12 B, un bărbat de 45 ani, din localitate, în timp ce transporta, cu o autoutilitară, şase grinzi esenţă brad, în cantitate de 0,43 mc.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul de 45 ani nu deţinea aviz de însoţire a materialului lemnos.

Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, iar cantitatea de 0,43 mc material lemnos, în valoare de 235,2 lei, a fost confiscată şi predată Ocolului SilvicTârgu Ocna.

Sursa: IPJ Bacău