Saturday, May 25, 2024


Cultura învinge pandemia! Spectacol de poezie și folk și o expoziție cu tablouri 3D, la Biblioteca Radu Rosetti

Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti” Onești vă invită în ajun de Dragobete la un spectacol realizat de Asociația Culturală EUROMULTIART, o…

PublicatCurierul , in Actualitate , at februarie 22, 2021

Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti” Onești vă invită în ajun de Dragobete la un spectacol realizat de Asociația Culturală EUROMULTIART, o premieră absolută a feeriei lirico-muzicală pe texte originale.

Spectacolul gratuit ”Drag de Dragobete” va avea loc în Aula bilbiotecii, marți, 23 februarie, de la ora 18:00. Spectatorii se vor bucura de un eveniment inedit în cadrul căruia se va cânta și se vor recita versuri improvizate pe loc.

Spectacolul este regizat de actrița Ortansa Codreanu. Coordonarea muzicală Mihai Telegă.

Evenimentul va fi precedat de la ora 17:00 de vernisajul expoziției ”Poezia tablourilor în relief” cu lucrări de artă realizate din materiale compozite de artistul vizual George Zamșa.

Intrarea la spectacol se face pe bază de invitații, ce pot fi ridicate de la bibliotecă, între orele 08:00-16:00. Evenimentul se desfășoară cu respectarea normelor de distanțare socială, fără a depăși 50% din capacitatea sălii. Purtarea măștii este obligatorie pe tot parcursul evenimentului.